22 July 2011

I'm on my way

 Assalamualaikum. Hee, Night. Apa kena lah aku ni online tengah malam. Waah. Okay-okay. baru dapat gambar HARI SUKAN tadi. *okay okay, boleh tepuk tangan tanda ''booo,, farra looser. kuno!'' Yeah. Whatever. yang penting dapat. 

Btw, tahun nilah, hari sukan yang farra rasa Kinabalu begitu bersemangat buat itu ini dalam menghias. Tahniah kepada form 5 terutamanya yang bertungkus lumus*cewahh dalam menyiapkan persiapan. Tapi, walaubagaimanapun, Kinabalu hampalah. khemah boleh dapat number last. Padahal......*okay, I malas nak buat dosa malam-malam. hee.

Untuk perbarisan, Kinabalu dapat number 2! Wooho~ Tahniah. cewahh. cakap kat diri sendiri. Tema Kinabalu tahun ni, Magic Wonderland... Hehehe. So, semua jadi ala-ala fantasy gitu. Hehe. 

So, here the pictures masa Sports Day SUKSES #6. *tak adalah banyak pun. Gambar kinabalu aje yang lebih. haha.

THE MAGIC LAND OF KINABALU

ATLET KINABALU! (FORM 5)


 -..-


 PERBARISAN KINABALU (BOYS)
 

ME AND ALYA



KINABALU'S TEAM


MUKA PILLOW :)


MUKA NAK KENA BALING -.-''


(GIRLS)


FORM 5


 ME FROM THE BACK :)

 the mascot 


Eyra, the Tahan's Tiger


 CREDIT TO : NUR ARIFAH

 haha. Comel kan? Okay. tu tentang hari sukan. ni fasal pesta durian pula. Segamar ni memang bandar durian. So, my sch pada hari rabu buat pesta durian. Malanglah bagi yang anti durian sebab memang satu sekolah bau benda tu jek. tutup hidung, nafas guna mulut pun still dapat bau dia punya AROMA yang menyelerakan tu. CEWAAH! So, overall, tekak farra ni mampu menerima walaupun pada mulanya kena cabar-cabar. haha. It's okay. At least, selesema, kurang sikit baunya tu. Hee.

Sharidzaini Ngali with durian wearing the tee :)

Helmi tunjuk bakat. 

Btw, tha's all. Penat nak tulis lagi.

Aie, take a good care . :)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home