10 July 2011

THANK YOU

Salam~ Okay,why did i say thank you? MUAHAHA. Ada banyak sebab sebenarnya.Sepanjang tiga minggu di sch without balik kampung at all, termasuk minggu depan means dah sebulan tak balik ke rumah, of courselahh ada banyak cerita kan? Hee~


Minggu pertama tak balik ke rumah. Kami semua menyambut hari sukan. well, keputusannya betul2 buat kitaorang terduduk terus jatuh underground. -.-''


#1 - TAHAN


#2 - LEDANG

#3 - JERAI

#4 - KINABALU 


Well, i'm stand with the Kinabalu's name. It's okay, Kinabalu. bak kata CIKGU MOHAMAD, 


"Tahun depan, cuba lagi."


okay, smile is enough.


Then, minggu seterusnya, kami menghadapi pula hari canteen :) Waah~ First time merasa  sebagai orang penting. *Cewah! Poyo banar nampak. Bukannya orang penting apa, just nampaklah ada membantu cikgu dan kawan-kawan dalam uruskan hari kantin ni. Tak macam tahun lepas, aku pemalas! haha. Okay, memang penat sangat nak tolong handle benda-benda ni semua. Nasib baik alhamdulillah kawan-kawan 2RK3 sangat memahami dan supportive! thumbs up. *Kepada yang cilok-cilok buat kerja tu janganlah terasa. makan coklat dia yang rasa manisnya. :D


Saat-saat pagi menggoreng. 

Katok, Miss Aleeya and Helmi together make the crusher.

Pagi-pagi aku dah menggoreng. Apa nak buat, sudah menjadi tugasku. Malam sebelumnya sibuk memotong segala macam barang. Petang semalamnya juga sibuk keluar dari asrama menuju ke NIRWANA Taman Yayasan untuk membeli lagi barang-barang yang tak cukup. Wah. Bersemangat, bukan? 

Okay, kemudian sibuk pulak dah dengan menjual Combo Mix. Okay, COMBO tu memang diaorang ambil melalui nama form 1 aku tu. Ceyt, dah tak terasa apa dah. Dulu time form 1 bolehlah nak emo-emo jauh-jauh hati bila orang panggil aku dengan nama tu. Namun, sekarang TIDAK LAGI! haha.

Sepanjang hari banyak camera yang datang muncul di hapan. Wah. Apa lagi kan. Orang menghulur, janglah nak menolak. Bukan mainlah masing-masing.

Aku dengan sudip, Azie dan err?

-..-
Muka shasha dah semacam je tengok Hakim posing menghabiskan nasi :)

Gerai 2RK1

Well, Thank you for the buyers. :) Gerai 2RK3 mendapat RM8** untung kasar. Waah~ Alhamdulillah.l Tak sia-sia bermandi peluh siapkan benda ni! HEE~ 

I love them <33

AIE


MUM. I LOVE YOU.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home