30 May 2011

Make a something new



hello Fella . Amacam cuti ni? Boring ke terlalu busy sampai tak cukup tangan nak angkat phone calls, nak type reply text member-member or tak cukup tanah nak jalan. Aha. Jalan, jalan jugak. Tapi, pastikan jangan terlampau kerap berjemur di matahari. Kenapa? Takut muka berminyak, mentol sana sini muka tu karang. Nak ke? 


Biasalah tu, kalau cuti, main bantai jek semua. Pergi balik kampung, tengok nenek masak macam-macam like rendang segala macam, ayam masak itu ini, ikan goreng. segala macam yang oily. Yumm. kecur air liur babe. So, muka pun, jadik oily sekali. Bagus. Nanti tak lama lagi, naiklah mentol-mentol. baikk punya. So, kalau kau orang dah terlambat dan nak reverse balik waktu tu, memang dah tak boleh dah. cara terbaik, merawat! So, saya pun baru balik dari kampung, kena ceramah dek muka terlampau berminyak. NVM. Nasib ada yang sudi membantu. 


Call it pimples, zits, acne, black heads or blemishes. Spots are a real pain the butt. Everyone hates them? Please raise your hands if you love them all. *ada ke? So, the way to 'cure' them are just like this. Try this spot --->


 Keep you face clean by washing at least twice a day.
 Don't over-use harsh soaps or cleanser 
Seek help from over-the-counter creams and facial washes. Our local pharmacy stocks a 
     wide range of remedies like tea tree oil and antibiotic creams that will help rid acne.
 Don't be tempted to squeeze your dimples pimples! Bacteria will set in when the skin 
      breaks. You don't want to end up being called MOON CRATER, do you?
 Get up into the sun! Sunlight (but not a tan.please) can help clear active oil glands.
 Lastly, always keep you hair clean, and your fringe short! An oily fringe will surely add 
      to your woses.


Get it there. More tips to share with you , (tu pun kalau nak lahh.) Haha.


ZipZit 


Make a paste with oatmeal & honey. Rub into face for 20 minutes. Wash with cool water.


Kitchenrecipe * this one was my favou! 


Place face over a bowl of hot steam for 3 minutes. Whisk 2 egg whites with drops of lemon. *surely, this is what we called a-homemade-mask


Raisinlover


Wash face with warm water. Use coarse sugar to rub over face. For acne spots, rub with a raisin. Rinse with warm water. 


So, try yourself and feel the change. 


P/S 
*setiap orang ada yang sesuai, ada yang tidak. So, try it! GOODLUCK!



0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home