10 April 2011

flute


I am the fluter.

"Deyy,, apa itu flute?"

taraaa..... ini dia . my intan payung, flute. 



nice one ha? well, harga dia pun nice jugak.

hmmm,, not much. just 2k jek. *lol. mahal-mahal ni just untuk dapat bendaalah mini ni aje? Haishhh!

"really kau main benda alah ni?"

YES! I PLAYING THIS.

well, this is what we called wind 'o'. o stands for orchestra. 

wonder why i'm talking about all this stuff of wind o.

this is all because dah kemaruk and kena sampuk dengan demam jin jembalang wind orchestra yang bawak balik dari SAKTI ( SMS Kota Tinggi )

*Thanks to all senior-senior di SAKTI yang telah memberi ilmu kepada kami semua dan semoga Allah menambahkan rezeki dan meningkatkan kecemerlangan kepada kalian. amin. 

Also credit to Kak Azati, Kak Intan, Kak Mira, Kak Anis, and not forgotten, Bro Asri. Thanks. Fara berbangga dapat kenal dengan korang. :)

ini diantara instrument yang telah kami (SUKSES) pelajari di sana. 




clarinet. played by Areena, Alisha, Khairul, Imran.


 trombone. Azi, Kimi, Saira and blank.



percussion. ahh! ramai lahh. -.-'


Francehorn. Nadiah Sadilah. trained by Jawa.


tenor saxophone. played by Hatta, Ali ( Alimulazim ) , Apek.

alto saxophone. played by, errr... hakimah , teha, zaki and tak ingat lahh..

Alto horn. 

alahhh..terlampau banyak. tak mampu untuk disebut. itu dia. sedikit sebanyak tentang trip kami selama 3 hari 2 malam untuk mempelajari sedikit sebanyak tentang wind o. dan kami sangat berbangga kerana dapat belajar apa itu music. 

thanks korang. u guys teach us much.

and also. thanks untuk cikgu Jaja, cikgu Zahirah and cikgu Zaki yang sangat best and sporting. *even kitaorang just dapat singgah tesco si tempat ibu-ibu beri barang runcit. layanlahhhh.
overall, tu jek yang nak tulis. lalalala.

okehlah. chill, out. 

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home