31 December 2010


ini dia saat-saat yang i tunggukan selama ini

hangout dengan buddies

GOD! U'RE TELLING ME!

oh ya? kenapa i cakap macam i tak pernah hangout yah selama ini? sebab kali ini, disertai oleh someone yang i panggil,

PALS...

this is it orangnya , (kalau u all nak tahu la~) =)



cik sodotdot, Zaqia Alwi

Yeah.. dia memang susah nak jalan sikit. sebab,well. she's a mummy cengeng cengeng budak~ Dia tak suka hangout BK (Segamat City). So, dia memang first time lahh hangout dengan i dekat BK. well, it's quite funny lahh. First time kitaorang lintas jalan keretaapi yang gila hot~

Well, ni semua untuk celebrate birthday

Siti maryam Khairuddin*iloveu

well, dia memang sangat pemalu yah! sampai nak snap picture pun nak sorok-sorok muka! HOHOHO.

Nak usha gambar-gambar yang lain semasa program
'hangout di BK'
anda boleh usha di FB : nadiah Najjib.
Ini dia orangnya,

kak, u look better in tudung lahh.. =)

so, tak tahulah nak tulis apa lagi. I baru nak centerkan otak i yang dah tepu ni! Hohoho.Hope janganlah ketawakan :))

Love,

Chuckie <3

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home