01 February 2011

mum dad sis





Assalamualaikum and all greats ~

Yeah! happy gong xi fa choi!
hahaha.
"mum , are you gonna to celebrate this, this year?" i probably said.

"Of course la anakk~" hehehe.

imagination

eh ibu . ayah . adik .

AKAK SAYANG KORANG SEMUA

thanks to God lahh..

rumah i tak kena banjir..
parents i ada lagi..
Sibling i still alive and not cacat..

cuti ni membawa banyak pengertian dalam hidup saya..
membuatkan saya banyak berfikir tentang nikmat kesyukuran..

"Ececeh Chuckie! u dah tobat erk?"

Yeah~
rite..
saya bertaubat?
kenapa?

"no comment"

Eh Eh Eh..
Kesian dekat abang I yang sekarang ni still stuck dekat MRSM TGB, Jasin.
May God lindungi dia lahh..
Kangen dia sangat sangat.
Almaklumlah.. itulah abang saya
seorang.
mana ada abang lain.
Rite?
"Abang angkat toh toh toh?"
Tuh tak kire la ken ken ken? :)

Eh Eh Eh..
kesian jugak dekat member saya,
Zaqia Alwi, Nadiah Najjib

rumah mereka BANJIR!
oh tidak ~
kasian yeah!
tapi, suda mau surut.
say what?
Say woot woot..
:D


Ha, satu lagi .
saya disahkan mengidapi penyakit
'allergis cold / hot weather'
what the ??
ianya merupakan sejenis ketulan yang akan timbul ketika kita berasa sejuk ataupun panas.
im in a cold one lahh..
so, lepas ni i kat hostel kenalah pakaipakai itu selipar bunny.
hehehehe :)
elele kau mengade !
alalalalala..

Eh Eh Eh.
Goodluck dekat budak2 form 4 yang dah pindah ke SBP or MRSM toh.
semoga tidak melupai SMK Seri Kenangan
(SUKSES)
orite?
Study well there. :D



Kehilangan RIFHAN amat dikesali :))

its true. bukan nganjing.

yang pastinya, setiap yang pergi, kita yang tinggal harus berjuang!
ececeh..

"poyolah kau chuckie!"

Haih.. ngantokngantok.

Selamat malam semua~

gong xi gong xi!

p/s: Angpau jangan lupa kasik yag auntie, uncle ! :D kayakaya ..

lepas ni gelaran untuk saya OKB (orang kaya baru)HAHA ~


Chuckie

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home