29 July 2011

TETAP DI HATI

Wohoo. Assalamualaikum. Cewahh. Happy aje mood ni bila sampai rumah. Almaklumlah, cuti sampai hari Isnin. *Sekolah lain sampai Selasa. =.='' So, apa ek yang tetap di hati ni? 

HARIMAU MALAYA.



Wahh~ Semalam lepas prep, semua berkejar pergi Dewan Makan, click RTM (TV1 ) tengok muka Safee Sali tengah bengang. Asal? Maaf cakap ni, player Singa tu, memang menga*a. Jatuh sikit, tak ada apa pun, buat muka hamboooii, macam patah aje kaki tu. Then, lepas player Malaysia dah dapat kad kuning, terus pulak baik kakinya tu, boleh main balik. Apa cer? 


Itu menunjukkan Player Malaysia ni tough-tough. Even badan tak ada ketak-ketak, but, bila jatuh terus bangun babe. tak perlu nak pegang-pegang kepala, pegang-pegang perut lah. They're good.

Even time tu dah 1-0 , tapi, Malaysia terus berusaha nak dapatkan lagi satu goal. Namun, hampa. Tak lama lepas tu, Player Singa tu masuk goal pulak sebijik. Heyy, bergema satu Dewan Makan. BTW, bukan salah KFCM. *Ceyt, handsome boleh la backup. Haha. 


Ramai puji KFCM malam tadi. He's good as usual. *Macok, suara kita jekk kod. BTW, satu lagi yang tak faham semalam, kenapa player kita kena tolak, tak ada benda tapi, player Singa tu jatuh sendiri, player kita dapat kad kuning.. -.-''. SABAR JEKLAA~ 


Overall, benda tu dah lepas. Bandar Singa tu pun jiran kita kan, tak perlu nak komen pedas-pedas lah. Satu jek nak puji pasal Player Singa semua tu. Pertahanan diaorang kuat. *yeke? Okay-okay. stop there.


Apa apa pun, 


MALAYSIA TETAP DI HATI.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home