14 November 2011

CAMERON oh CAMERON

Lalala. Senangnya dalam hati. Kalau Melancong sini sana :') Act, baru balik dari Cameron Highland and it was amazing! Really. Tak tipu punn. Ingat Cameron Highland just had ordinary weather. But, totally I was wrong! Sejukkkk sangat dekat sana. Budak-budak kenangan ni agaknya memang fatty layer tebal ek, cakap cuaca dekat sana biasa-biasa jek. Huh. Fatty layer aku pun tak mampu nak menampung tahu. Menggigil satu badan.
Nak-nak time Subuh. Walawehh. Hanya Allah sahaja yang tahu betapa aku rindu Segamat. Just imagine kalau bercakap pun keluar asap. Dah macam terealisasi jgaklah impian aku nak cakap keluar asap macam dekat korea tu. Tak percaya? Tengok ni.



See the asap?

Ada sesiapa tak yang dislike strawbery? Okay, boleh tekan x button dekat atas tu. Cameron Highland. Apa yang paling famous? mestilah dengan strawbery dan teh :) Yeah. Borong sakan kami di sana. Hee. and the starberries, baru petik terus NGAP! Yeah, for sure fresh and sedap. 




The strawbery taste nyummy! Act, tempat strawberry ni kitaorang pergi dekat tanah rata. Then, masuk MARDI punya kawasan. Alaa. yang sebelah SK Tanah Rata tu. 







Then, terus ke ladang teh :')


ni sikit je gambar-gambar yang sempat di'snap'. Hee. Banyak lagi. Nantilah, if Farra ada masa. Kbaii. 

//I would love to live in Cameron one day. sarangheo. 

2 Comments:

Blogger maryam said...

dey,,,best kan???

November 14, 2011 at 4:36 AM  
Anonymous Farra Aziz said...

haha, not bad. Tapi, muntah-muntah semua budak-budak ni time turun bukit. serious. Habis bas bau muntah. Aku pun terjankit sama. MABUK. btw, it's amazing.

November 14, 2011 at 10:39 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home