02 December 2011

Nazmi Faiz yaww :)

Assalamualaikum semua. Selamat malam ? Or should I say pagi disebabkan waktu semasa sekarang adalah 1. 27 A.M pagi. Ahha. Baru balik makan lepas jumpa 'tuttt' tu dengan gumbira sekali.

Okay man. Tak perlu cakap banyak. Budak keramat gathered ramai tadi kot kat dewan depan kedai tu. Untuk apa? Just watch and scream okayy? -.-''


#Muka excited je bila nampak Zed Zaidi masuk. Mata puing puing bersinar. OMGGGG, Gila kacak.


 #Okay. Dia pemalu sangat. Biasalah, muda lagi kan. :) Ceyt, kau bajet macam tua sangat lah Parah.



 #Gambar pecah bila zoom in. Semua salah Fatin. 0.0


Okay. He's hot. Bertuah nama nenek dia yang selalu kena sebut tadi. Goodbye KFCM. Tak percaya kau lagi. Haha. Hello, Nazmi Faiz. Semoga goal 7 terbaik hang tu bukan setakat tu satu je. :) 


##Muka bahagia kami. 

Act, tak adalah minat dia pun sebelum ni. Sebab bukan addict sangat dengan player bola ni. Just bila ada bola, tengok, support team. Bukan support player. Kecuali KFCM. He's superbb. But, bila tengok goal budak umur 17 tahun ni yang of course dapat ranking number 7 dunia, waah. Memang reaction nya macam 'OMG, OMG, he's amazingg.' 

Tapi, tengok dalam TV, masa tengah bermain bola, of course lah selekeh kan. But, bila tengok live. Hambik kau. "ooooemmgieee. Nyah, dia putih nyah rupanya.' Okay, stop puji orang, nanti diri merana. Gambar personal dengan dia? Naa. Not to display. :'D

Kepada Areena Syairah. You should always support him. Like this.



Okay, nyah. Ciaoww. Gambar Zed Zaidi jadik macam orang minyak sebab hitam tangkap tanpa flash. Duhh. Tak apa, bayangkan aje dia kurus sikit sekarang daripada apa anda nampak dalam TV. Lebih cerah dan lebih gentleman. Tidak menghiraukan sindiran penduduk-penduduk yang tidak berhemah sebentar tadi. Thumbs up.

Nur Uzmana Lina, Miss you too, babe. Three weeks to go. :) For Siti Maryam, Happy belated Birthday, May Allah bless you all the time. I love you for a thousand years. XD

2 Comments:

Blogger AwieKashi said...

okay...semua nak cte pasal nazmi...
kena tak sy kan...?
hehe...

December 5, 2011 at 8:08 AM  
Blogger AwieKashi said...

okay...semua nak cte pasal nazmi...
kena tak sy kan...?
hehe...

December 5, 2011 at 8:08 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home